Стаматова нумеролог
Стаматова нумеролог
Маргарита Васил Стаматова съветва: Освободете се от страховете и се радвайте

Интересен месец, изпълнен със срещи от миналото и провокации от стари страхове ще бъде април, коментира в рубриката "ЛаМалена" по Дарик професионалният нумеролог Маргарита Васил Стаматова. 

"Април ще е силно кармичен. Той ще бъде показателен за действията ни през изминалите месеци, или както се казва в Библията - каквото посееш, това ще пожънеш. Предстоят критични срещи с хора от миналото. Април ще бъде като изпит за минали предизвикателства. Ще покаже емоционалните модели, в които циклим. Моят съвет е да се опитате да овладеете емоциите си през този месец и да не допускате по стари модели, те да ви контролират", каза още нумерологът. 


Нумерологът: 2019 ще е година на радостта. На недоволните ще им е трудно


По думите й, сега съвсем резонно и последователно от началото на годината е време за тест на реакции. Ще бъдат провокирани стари страхове, на които трябва да се реагира по нов начин обаче. Стаматова съветва да се освободим от страха. "Не се поддавайте на страха. Исус Христос казва в Библията - Бог ще се погрижи за всеки ваш ден".


Тя определи като силни за довършване на стари задачи датите - 2, 11,29. Успешните дни през месеца ще са 5, 14, 23 април,а 15 и 16 април са силни дни за отмятане на много работа с лекота. 

Всичко за месеца, можете да чуете от Маргарита Васил Стаматова в звуковия файл: