/ Община Бургас
Европейската банка за възстановяване и развитие, в партньорство с Министерството на икономиката и Община Бургас, организира информационен форум на тема "Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау" в зала "Петя Дубарова" на културен център "Морско казино" на 7 март. Началото е в 10:00 часа.

Свързват бизнеса с училището, чрез иновативна електронна платформа

Поканени са всички малки и средни компании от Бургас и региона. Целта е те да се запознаят с възможностите, които дава програмата "Подкрепа за малкия бизнес" на ЕБВР. Чрез нея могат да търсят помощ за развитие и растеж в различни области, като стратегия, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна ефективност и други.

От МОСВ за Бургас: 37 млн.лв. за анаеробна инсталация

Предприемачи, завършили успешно проект по програмата, ще споделят личния си опит от процеса на кандидатстване, одобрение и изпълнение по време на форума. Екипът, който управлява програмата "Подкрепа за малкия бизнес" на ЕБВР, ще даде практически съвети и напътствия за успешно участие.

Представители на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия ще запознаят присъстващите с мерките за подпомагане на малкия бизнес и възможностите, които предоставя Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност 2014-2020".