/ netinfo

С девет нови участници разшири обхвата си артистичната мрежа на Община Бургас - "БулевАРТ". Към арт пространството на града се присъединиха различни обекти, които ще обогатят още повече културната му програма. Сред имената има добре познати и любими на бургазлии места, но и нови обекти, чиято цел е да станат такива в най-скоро време - кафе "Ротонда", ресторант "8 mamas", бар "Таргет", бистро "Мазето" и други.

„БулевАРТ“ вече има нова визия

Новите обекти  ще допринесат за по-привлекателния градски облик и за по-пълноценното културно ежедневие на жителите и гостите на Бургас, а с наближаването на топлите месеци ще наситят артистичния дух на града с множество прояви на открито.

С присъединяването на новите членове "БулевАРТ" вече има 18 пълноправни обекта-участници, които, паралелно с развитието на основния си бизнес, инициират и провеждат различни културни и арт прояви. Сцени на открито, различни пърформанси, артистични срещи, представяне на художествени произведения, насърчаване на творческото начало сред младежите и децата под различна форма, са само част от инициативите, които ще организират новите участници.

Десет са първите одобрени за „БУЛЕВАРТ“

Мрежата на сетивата "БулевАРТ" е отворена за още участници, които искат да допринесат за обогатяване на културния живот в града и споделят общи ценности за поддържане и развитие на неговия уникален и артистичен дух. Освен възможността за реализация на идеите си, чрез участието си, те стават част от единна мрежа от съмишленици, обединени от общи ценности и визия.

Бургас получи приз за "Електронна община"

Чрез новия сайт на "БулевАРТ" - http://site.boulevart.bg, членовете на мрежата вече могат сами да публикуват и популяризира
т своите предстоящи събития. Едновременно с това електронната страница дава поле за представяне на артисти от различни сфери, които биха желали да разширят възможностите си за изява на различни места.