/ Община Бургас
Концертът е безплатен и ще бъде осигурен дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат
Музика, летни емоции и много забавление очакват всички, които ще посрещнат Джулай морнинг в Бургас.

Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начален час в 20:00 часа на 30 юни. Той е безплатен, съобщиха от Общината.

Джулай морнинг в Бургас: Едно незабравимо преживяване с много летни емоции и забавление (СНИМКИ/ВИДЕО)

Както всяка година - ще бъде осигурена дежурна медицинска помощ и воден спасител, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

А ето кой ще се погрижи тази година за доброто музикално настроение:  
 
P.I.F.

Незабравимите песни на групата ще чуем със специалното участие на гост вокалисти - Владо Михайлов от група  REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ.
 
КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

Свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.
 
REWIND

Група REWIND се завръщат при нас с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ - Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще ни потопят в техния красив музикален свят. Ще чуем и песента от филма “Защото обичам лошото време“
 
LEMON BOX

Бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.
 
МАХАЙРА

Тази година ще чуем и бургаската група Махайра, която ще ни представи своята авторска музика.
 
SCARLET

В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня