/ МБАЛ-Бургас
Доц. д-р Павлета Табакова е известна като Майката на българските бебета „Ин витро“. Тя държи рекорда на най-много бебета. Над 2000 са новородените, които са зарадвали своите родители, благодарение на нейната професионална помощ.
Доц. д-р Павлета Табакова е пионер в репродуктивната медицина и безспорен професионалист при диагностика и лечение на гинекологични заболявания.


Държавата ще финансира повече инвитро опити


Консултативният акушеро-гинекологичен кабинет, който д-р Табакова разкри в Созопол  осигурява диагностика и лечение на гинекологичните заболявания, консултации, диагностика и лечение на безплодието при човека посредством класически и най- модерни методи.

Сред тях са класическо in Vitro, ICSI, изкуствена инсеминация от партньор или донор, контролирана овариална /хипер/ стимулация за добив на повече яйциклетки, добив на сперматозоиди чрез перкутанна микраспирация от епидидима/ PESA/, микрохирургична аспирация от ендидима или чрез биопсия на тестиса, както и асистирано излюпване на ембрион с химически средства или лазер. Осигуряваме на пациентите и биопсия на бластомери/трофектодерма за предимплантационна генетична диагностика или скрининг/ PGD/ PGS/.


Изтича срока за финансиране на ин витро и ин виво процедури


В Созопол доц. Табакова осигурява диагностика и лечение на гинекологични заболявания, консултации, диагностика и лечение на безплодието при човека посредством класически и модерни методи. Това включва:  класическо in Vitro, ICSI, изкуствена инсеминация от партньор или донор; Контролирана овариална (хипер) стимулация за добив на повече яйциклетки, Добив на сперматозоиди чрез перкутанна микраспирация от епидидима (PESA); Микрохирургична аспирация от ендидима или чрез биопсия на тестиса.; Асистирано излюпване на ембрион с химически средства или лазер.

Биопсия на бластомери/трофектодерма за предимплантационна генетична диагностика или скрининг (PGD/ PGS). Консултативен акушеро- гинекологичен кабинет в град Созопол се намира в кв. „Буджака“, ул. „Виа Понтика“ №120.

Предварителни записвания на телефони: 02/88-55-01-02 и 0888/ 318-135.