/ Община Бургас
Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „Златна Котка“- Quick Hands Project представят новия си проект „Царете на Магията“ в Бургас тази събота.

Община Бургас

Топ илюзионистите на България ще представят света на магията както отблизо, така и на сцена, и ще дадат възможност на най-любопитните да надникнат зад кулисите на изкуството, разкривайки основни похвати и техники.

Билетите за двете вечери на „Бургас и морето“ са в продажба

От 16:00 часа посетителите на Морската градина ще имат радостта да се забавляват с най-младите таланти на българското илюзионно изкуство, които ще демонстрират магичните си умения, при това в най-модерния стил на магията, а именно „магия отблизо“ (close-up magic”).

Зрителите ще станат не само свидетели на магията, но и ще могат активно да участват в създаването и изпълнението ѝ. Между 17:30 и 18:30 ще се проведе работилницата за фокуси, където всеки желаещ е добре дошъл да се научи на базови магически умения.

Община Бургас

Съботната вечер ще приключи с магичен галаспектакъл „Царете на Магията“ с начален час 20:00 часа, който ще се проведе отново в градския парк на открита сцена „Охлюва“ с вход свободен, а на сцената ще се качат основателите на магичното сдружение Дани Белев, Мистър Джим и Маг Жиров, както и Мат Мърдок.

Събитията са част от инициативата на Quick Hands Project „Царете на Магията“.