Яне Янев: Ще пратим в затвора политическата мафия, ще разформироваме КАТ и ГДБОП и кожодерската финансова система
Яне Янев: Ще пратим в затвора политическата мафия, ще разформироваме КАТ и ГДБОП и кожодерската финансова система / Снимка: Дарик - Благоевград
Яне Янев: Ще пратим в затвора политическата мафия, ще разформираваме КАТ и ГДБОП и кожодерската финансова система
20940
Яне Янев: Ще пратим в затвора политическата мафия, ще разформираваме КАТ и ГДБОП и кожодерската финансова система
  • Яне Янев: Ще пратим в затвора политическата мафия, ще разформираваме КАТ и ГДБОП и кожодерската финансова система

Хиляди санданчани посрещнаха със скандиране "Яне-премиер", лидера на РЗС Яне Янев, който е мажоритарен кандидат за депутат и водач на листата за национален парламент в Благоевградски избирателен район.

Пред съгражданите си в Санданско, Яне Янев разясни в детайли управленската  програма за следващите четири години, която РЗС ще реализира заедно с коалиционните си партньри, в лицето на партийните водачи от ВМРО и Земеделците. Заедно с Янев, на митинга в Сандански присъстваха Борис Ячев-втори в листата за НС, Бойко Каплански и останалите кандидати за депутати от Благоевградски избирателен район.

"Първото, което ще направим е да променим Конституцията на България, ще премахнем имунитета на всички депутати, съдии и прокурори, които през последните години не правораздават, а правокупуват", обеща Яне Янев.

"В България трябва да се реформира банковата система, имаща кожодерско кредитиране, което обрича на глад и мизерия с непосилни лихви всяко второ трудово семейство. Ще се борим до откат за отстраняване от ключовите постове в държавното управление на шефове, назначени в последния момент на този кабинет, тъй като тези лица на Тройната коалиция ще саботират на всяка цена новото правителство, което ще се свормира след изборите", заяви Яне Янев.

Още от програмата на мажоритарния кандидат-депутат и водач на листата за НС в Първи МИР, Яне Янев, чуй в звуковия файл.