Герджиков заряза лозовите масиви в село Хърсово
Герджиков заряза лозовите масиви в село Хърсово / Снимка: Дарик
Служебният премиер прогнозира рокади в полицейските дирекции
НДСВ вече е във властта, а извънредните избори при всички случаи ще бъдат обжалвани. Това заяви Огнян Герджиков днес в санданското село Хърсово, след като направи дегустация на вина във винарска изба. Служебният премиер бе категоричен, че извънредният вот ще бъде оспорен, независимо дали държавата ще успее да въведе машинното гласуване или избирателите ще упражнят правото си на глас по стария метод – с хартиена бюлетина.

Огнян Герджиков: Президентът е подложен на натиск за кадруване

Аз съм си наумил да управлявам до 27 април, това е датата, която съм си заковал, но ако се наложи ще управлявам и по-дълго“, подчерта Герджиков. Той призна, че по природа е оптимист и се надява служебният кабинет да направи крачка именно в тази посока.

Правителството освободи половината областни управители и назначи нови

„Много ми се иска да допринесем за едно спокойствие, да дадем надежда на хората“, увери служебният премиер. Той обеща да работи в посока повече сигурност за дребния и среден бизнес. След смяната на половината областните управители в страната, Герджиков очаква и рокади в областните полицейски дирекции.

Служебният премиер заряза лозовите масиви в Хърсово
Dariknews.bg

По-рано днес Огнян Герджиков беше официален гост на празника на виното във винарска изба "Вила Мелник" в санданското село Хърсово. Той доведе във винарната и посланиците на Чехия, Виетнам, Украйна. Служебният премиер заряза лозовите масиви в Хърсово и пожела здраве и благоденствие на всички.