Благоевградската комисия Кушлев запорира имущество на Стъклето
Благоевградската комисия Кушлев запорира имущество на Стъклето / БГНЕС

Териториална дирекция - Благоевград към Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, образува производство за конфискация на доходи и имоти, собственост на криминално проявения дупничанин Владимир Ангелов-Стъклето.

По искане на благоевградската комисия "Кушлев", магистратите са наложили обезпечителна възбрана върху имуществото на Стъклето, който от няколко месеца е в ареста с обвинение за организиране на престъпна група за рекет и изнудване, съобщиха за Дарик.

Запорирани са дружествени дялове на Владимир Ангелов в "СИТИ ТРАНС"-ООД, 5 на брой скъпоструващи мотоциклета, 11 лимузини и джипове и апартамент на Стъклето в Дупница, информираха от благоевградската комисия.

Владимир Ангелов-Стъклето бе задържан преди месеци заедно с бизнесмените, бивши барети, Пламен Галев и Ангел Христов. Зад решетките попадна и съдружникът на Владимир Ангелов, Апостол Чакалов-Тоци. По-късно магистратите пуснаха на свобода така наречените братя Галеви, но отказаха да изменят мярката за неотклонение на Стъклето.