/ SoftUni
В 21-ви век светът все по-засилено върви към дигитализация на бизнеса. Това неминуемо превръща маркетинга и графичния дизайн в изключително важни елементи от процеса по изграждане на онлайн присъствие на компаниите. Днес ще поговорим по-конкретно за дизайна - защо търсенето на кадри в тази област започва все повече да се засилва и как да се насочим към изучаване на тази наука, която е така неделима част успешното бъдеще?

С помощта на графичния дизайн даваме визуална материализация на всякакъв тип услуги, продукти, оферти, хрумвания. Чрез него не просто споделяме новостите в компанията с потребителите, но и им предаваме позитивна емоция, даваме им материали, с които да ни асоциират. Тъй като потребителите, като такива, вече все по-често се ориентират към онлайн пазаруване, благодарение на комфорта, който осигурява то - и бизнесът започва да насочва усилията си в тази посока. Търсенето на графични гурута нараства значително в последните няколко години, а това подобрява както цялостните условия за служителите в тази сфера, така и тяхното заплащане.
 
Неслучайно цялостната програма SoftUni Creative за пореден път се радва на големи успехи сред младите хора. Тя предлага всеобхватно обучение по дизайн, криейтив и визуализация, с помощта на което можем да стартираме успешна кариера в областта и уверено да закрачим към върха. Изключително важно е да споменем, че СофтУни е официален партньор на Adobe за България, като заедно те работят в посока осигуряване на качествено образование за млади таланти, покриващо множество модули с най-популярните програми за работа.

Тазгодишната дата за стартиране на програмата е 9 септември 2019 г., а продължителността на цялото обучение е 12 месеца. Включени са 10 специално селектирани курса, като се започва с Design Fundamentals, който е напълно безплатен. Неговата цел е да въведе студентите в основите на дизайна и да ги подготви за предстоящите предизвикателства, а те през това време да преценят дали наистина това е тяхната мечтана сфера за професионално развитие.

След преминаване на всеки от курсовете с оценка минимум 5.00, студентите получават държавно признат сертификат, а успешното завършване на цялата програма им дава цялостна диплома за криейтив специалист.

СофтУни

Занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19.00 до 22.00 ч. Крайната дата за кандидатстване за SoftUni Creative е 2 септември.

Лекторският екип се състои от добре познати в бранша имена, които са се доказали с успешните си проекти и с радост предават натрупаните си опит и знания на студентите. В колектива участват Маргарит Ралев, Петя Савова, Светлана Цонева, Антон Петров, Стефан Иванов, Добриян Добрев, Васил Даскалов, Веселина Дашинова, Николай Михайлов, Титко Титков.

Ако смятате, че е време и вие да положите успешен старт на своето мечтано професионално развитие - не пропускайте да кандидатствате за програмата. Дайте шанс на въображението си да придобие истинска материализация, а заедно с това да ви донесе и така желаните кариерни успехи!