Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот е обвинен в сексуално посегателство от две жени.

Обвиненията срещу американския актьор, който сега е на 67 години, са подробно описани в нов материал на The Hollywood Reporter (THR), публикуван днес, съобщава „Дейли Мейл”. Според изданието двете обвинителки на Нот, които не се познават помежду си, са се обърнали към THR поотделно и с месеци разлика в твърденията си срещу актьора, който категорично отрича обвиненията.

Героите от "Сексът и градът" се завръщат на телевизионния екран

И двете жени използват псевдоними - Зоуи (сега 40-годишна) и Лили (сега 31-годишна).

Първото нападение се твърди, че е станало през 2004 г., а второто - през 2015 г., три години след като Нот се е оженил за съпругата си Тара Уилсън, от която има две деца.

Двете жени твърдят също, че нападенията са се случили в два от домовете на Нот - първото в апартамента му в Лос Анджелис, а второто в имота му в Ню Йорк - след като актьорът ги поканил на гости.

Първата жертва – Зоуи твърди, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ е дал назаем, докато втората заявява, че е посетила апартамента на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита".

И двете жени твърдят, че неотдавнашната публичност около рестартирането на "Сексът и градът" е "задействала" ужасяващите спомени за срещите им с Нот, който през изминалата седмица присъстваше активно в новините заради шокиращата смърт на героя му в първия епизод на новата поредица.
БГНЕС