Уили Гарсън, актьорът, известен най-вече с ролята си като Станфорд Блач в „Сексът и градът“, почина на 57-годишна възраст. Tова съобщи неговият син, цитиран от BBC.

В хитовия сериал на HBO той играе ролята на близък приятел и доверено лице на Кари Брадшоу на Сара Джесика Паркър. Съвсем наскоро той работеше и върху сериала „И просто ей така“.

Кари Брадшоу и Тузара отново заедно (СНИМКИ)

Сексът и градът
Gulliver/Getty Images

Гарсън е известен също като Мози в телевизионния сериал "Бяла яка". Причината за смъртта му не е разкрита.

Роден като Уилям Гарсън Пасамант в Ню Джърси през 1964 г., Гарсън учи театър и получава магистърска степен по изящни изкуства от Йейлското училище по драматургия.

Сексът и градът
Gulliver/Getty Images

След това той играе малки роли в няколко популярни телевизионни сериала през 80 -те години, включително „Наздраве“, „Семейни връзки“ и „Законът на Ел Ей“. Той също така се появява в някои хитови програми на 90-те години като „Досиетата Х“, „Момчето среща света“ и „Приятели“.

Преди завръщането на „Сексът и градът“: Факти, които и най-големите фенове не знаят (ВИДЕО)

През 1998 г. Тръгва "Сексът и градът" и Гарсън се появява като Станфорд Блач. Марио Кантоне, който играеше екранния партньор на Гарсън Антъни Марентино в сериала, написа в Инстаграм: „Съкрушен съм и просто ме обзема тъга ... Ти беше дар от боговете“.
БГНЕС