/ ThinkStock/Getty Images
39-годишна детегледачка беше зверски нахапана от кучето на своя приятелка, като битката с домашния любимец продължила 45 минути. Хъскито влачело жената като парцалена кукла, съобщават от The Sun.

"Бях уплашена до смърт", споделя детегледачката.

Масивното животно я захапало първо по лицето, след това я завлякло в кухнята.

Бременна жена е убита от кучета във Франция

Кучето държало между здравите си челюсти ръката на жената в продължение на 45 минути. Уплашената до смърт детегледачка крещяла от агония, опасявайки се, че никога няма да излезе жива.
 

Едва когато едно от децата намушкало хъскито с нож, тя успяла да се освободи и да се обади в полицията, която застреляла животното.

Детегледачката се нуждаела от близо дузина операции, а хирурзите се опасявали, че ще се наложи да ампутират ръката й. Лекарите успели да спасят крайника, като го зашили в стомаха й за четири седмици, за да се възстанови кожата.

Близо една година след това полицията не е ангажирана по случая, но жената все още лекува нараняванията си и не може да използва нормално дясната си ръка.

Застреляха куче в Кърджалийско

„Беше като страшен филм. Трябва да има някакво разграничение. Ако имате куче пазач, имайте куче пазач. Това трябваше да бъде домашен любимец", казва още тя.
 

"Виждах кръв навсякъде. Можех да видя лицето си от ъгъла на окото. Ръката ми беше цялата разкъсана. Отвсякъде виждах кожа и мазнини. Зъбите му бяха забити в мен, дърпаше ме, пускаше за малко, за да захапе отново. Сякаш бях парцалена кукла. Всичко, което виждах, беше този нож отстрани, опитах се да го взема, като трябваше да влача и кучето с мен, но то не помръдваше. Това беше като филм на ужасите."

Жената предложила на своята приятелка да гледа двете й деца, за да може тя да се наслади на романтична вечер с мъжа си. Детегледачката споделя, че когато посещавала своята приятелка, кучето било затворено в градината.

Хъскито я нападнало през нощта около полунощ, когато тя отивала да занесе напитка на едно от децата. "Последното нещо, което видях, беше момченцето да скача върху дивана", разказва жената.

"Беше на лицето ми. Изкрещях. Опитах се да защитя детето с ръката си и кучето я захапа, след което ме завлече в кухнята и борбата продължи 45 минути". Не исках някой да се прибира вкъщи при мъртва детегледачка. Ами ако беше нападнало и децата? Крещях им за помощ. Казах им, че трябва да влязат и да намушкат това куче “.
 

Детегледачката споделя още, че чула три изстрела, когато полицията убила кучето, а след това била отведена в болница "Кралица Елизабет" в Бирмингам.

Тя дала показания в полицията, но след 10 месеца от CPS обявили, че спират работа по случая, защото кучето е убито.