Задържаха предполагаемия убиец на майката и брата на Дженифър Хъдзън
Задържаха предполагаемия убиец на майката и брата на Дженифър Хъдзън / снимкa: БГНЕС

Полицията в Чикаго е задържала зетя на Дженифър Хъдзън, който е съпруг на Джулия Хъдзън, по-голямата сестра на американската актриса, с която са разделени, информира АФП, цитирана от БГНЕС. Той е заподозрян за убийството на майката и на брата на актрисата, както и в отвличането на племенника й.

Според полицията майката на актрисата е била улучена в главата, а брат й в гърдите. Предполага се, че двойното убийство е резултат от семеен скандал.

Майката и братът на чернокожата американска актриса и певица Дженифър Хъдсън бяха намерени убити. Телата на 57-годишната Дарнъл Хъдсън Донерсън и на сина й Джейсън Хъдсън били открити в дома им в Чикаго от живеещ наблизо роднина. По труповете имало следи от огнестрелни рани.

Според американски медии страшната новина за убийството заварила Дженифър Хъдсън във Флорида. Когато я научила, актрисата отпътувала за Чикаго. 27-годишната Хъдсън спечели миналата година награда "Оскар" за поддържаща женска роля за участието й във филма "Мечтателки". Снимала се е също във филмите "Сексът и градът" и "Тайният живот на пчелите". Дебютният самостоятелен албум на Хъдсън излезе на 30 септември. По-рано същия месец нейният приятел Дейвид Отунга й направи предложение за брак, докато празнуваха 27-ия й рожден ден.