/ ThinkStock/Getty Images
Бившата възпитаничка на християнско училище, 23-годишната Бейли Гибсън от щата Уисконсин, продава в интернет своята девственост, съобщава в. "Сън".

Интернет наддаването ще се проведе в публичния дом "Мунлайт Бъни ранч" в град Рино, щата Невада.

Американка продава девствеността си за 400 000 долара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Бейли израснала в строго християнско семейство. Родителите й я записали в девически пансион, където момичетата не можели и да си помислят да зърнат свой връстник от мъжки пол. Бейли твърдо била решила да запази непорочността си до сватбата. Но тя преосмислила обета си след тежка раздяла. След предателството на своя избраник, момичето се решило на необичайната стъпка да се предложи на търг.

Финландка продаде девствеността си за 200 евро

Това не й било лесно, тъй като била възпитана твърде пуритански в закрития пансион. На Бейли не й давали да гледа телевизия, да слуша друга музика освен религиозна, да се среща с момчета и да посещава партита. Нейните приемни родители били много набожни и много строги.

24-годишен румънец продава девствеността си за 2000 евро

След като завършила интерната, Бейли се преместила да живее при биологичната си баба в щата Уисконсин. Тук тя за пръв път се влюбила в момче, но то я разочаровало, защото не спазило обета си да останат девствени до венчавката, а преспал с друго момиче. Така Бейли решила да се предложи на онзи, който даде най-висока цена за нея.
БТА