24-годишен румънец продава девствеността си за 2000 евро
24-годишен румънец продава девствеността си за 2000 евро / Thinkstock/Getty Images

Румънският охранител Джорджан Салиниевичи ще продаде девствеността си на 8-и март по случай Международния ден на жената, пише вестник "Дейли мирър".

24-годишният младеж е оценил непорочността си на 2000 евро и нито цент по-малко. Той решил да предприеме тази смела стъпка, след като узнал, че много девици правят същото с обяви по интернет. Но г-н Салиниевичи дебело подчертава, че ще се жертва само за "порядъчна дама".

Джорджан бил принуден да загърби следването, защото не могъл да заплаща студентските си такси. "Независимо от това как изглежда на външен вид, дамата, която ще отнеме девствеността ми, трябва да не е много грозна, изтъкна гардът. Тя трябва да е симпатичен и почтен човек".

Джорджан вече получил едно предложение, но с възмущение го отказал, защото 29-годишната кандидатка се опитала да подбие първоначалната му оферта и предлагала само 1125 евро.

За да оповести своето неприлично предложение, г-н Салиниевичи разлепил листовки из родния си град Галац. Неговият приятел Васил Хан доверил, че Джорджан вече бил имал няколко приятелки. Но с тях никога не стигнал до секс, защото не му харесвали достатъчно.

Източник: БТА