Ан Хечи
Ан Хечи / Gulliver/Getty Images
Актрисата Ан Хечи е починала от инхалационна травма (травма при вдишване) и изгаряния след "огнената" автомобилна катастрофа, която претърпя в началото на месеца, и смъртта ѝ , е обявена за злополука, предаде Асошиейтед прес.

Петдесет и три годишната  Хечи е имала и счупена гръдна кост в резултат на "тъпа травма", според информацията, публикувана на сайта на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис.

Според съобщението пълният доклад от аутопсията все още се изготвя. 

Отличената с "Еми" филмова и телевизионна актриса беше изключена от животоподдържащата система в неделя, след като по-рано беше обявено, че е в мозъчна смърт. 

Ан Хечи беше ранена, когато колата ѝ прескочи бордюр и се заби в къща в Западен Лос Анджелис на 5 август. Автомобилът и къщата избухнаха в пламъци. При инцидента пострада само актрисата. 

Според изявление, публикувано миналата седмица от името на семейството и приятелите ѝ,  Хечи е получила "тежка аноксична мозъчна травма", причинена от липсата на кислород. 

Детективите, разследващи катастрофата, казаха, че в кръвта на актрисата са открити наркотици. Полицията обаче прекрати разследването си, след като беше обявено, че тя е в мозъчна смърт. 

Съдебният лекар посочва 11 август като дата на смъртта ѝ. Тялото на Ан Хечи беше на животоподдържащи системи, за да се запазят органите за потенциално донорство.  
 
БТА