принц Андрю
принц Андрю / Gulliver/Getty Images
Вторият син на английската кралица - принц Ендрю, е участвал в секс оргия с 9 момичета на частния остров на педофила Джефри Епстийн, разкри пред "Сън" неговата "секс робиня" Вирджиния Робъртс. Тя била на 18 г., когато принцът преспал с нея на остров Литъл Сейнт Джеймс от Виржинските острови. 

Британският принц Андрю съжали за отношенията си с финансиста Епстийн

 
Принц Ендрю, който е по-малкият брат на престолонаследника Чарлз и трето дете на Елизабет II, категорично отрича не само да е блудствал със 17-годишната Вирджиния, но и да е бил свидетел на извращения в обкръжението на самоубилия се в затвора американски финансист Джефри Епстийн, с когото са били приятели от 1999 г. насам.
 
"Епстийн, Анди (принц Ендрю), приблизително 8 други млади момичета и аз правихме секс заедно", уверява пред Channel4 Вирджиния Робъртс, чиято днешна фамилия е Гуифре.
 



"Останалите момичета изглеждаха под 18 години и не говореха английски. Епстийн се присмиваше на факта, че те не могат да пълноценно да комуникират, и казваше, че те били "най-лесните" момичета, с които да се събереш", добави Вирджиния Гуифре.

Американският магнат Джефри Епстайн се самоуби
 
Срещу принц Ендрю свидетелства и Йоханна Сьоберг, чиито гърди осмият на опашката за британския престол опипвал в имението на опозорения банкер Епстийн. При раждането си през 1960 г. принцът е бил втори в списъка на престолонаследниците след големия си брат Чарлз, Уелския принц.