/ БГНЕС
Кралският двор на Норвегия обяви годежа на 50-годишната принцеса Марта Луиз. Избраникът на дъщерята на норвежкия крал е американецът Дурек Верет, по-известен в социалните мрежи като Шаман Дурек.

Кралят на Норвегия отбелязва в тесен кръг рождения си ден

Той е „духовен водач и надарен лечител“ от Лос Анджелис, чиито последователи включват знаменитости като Гуинет Полтроу, Нина Добрев и Джеймс Ван Дер Бик. Марта Луиз, която е четвърта по ред за норвежкия трон има връзка с него от 2019 година. Самата тя наред с изпълнението на представителните си функции, пише книги, в които твърди, че има контакти с ангели.

В изявление, публикувано от кралското семейство, крал Харалд и съпругата му кралица Соня обявиха годежа и казаха, че им желаят всичко най-добро за бъдещето.

 


Веднага след това принцесата сподели официалната си годежна снимка в профила си в Instagram. На фотографията Марта Луиз показва ослепителен пръстен с изумруд.

11-годишният принц на Норвегия показа как се нарушава кралски протокол (ВИДЕО)

Тя има вече зад гърба си един развод - през 2002 години се омъжва за Ари Бен, с когото имат три деца - Мод Анжелика на 18, Лия Айседора на 16 и 13-годишната Ема Талула. Три годин след развода им през 2016-та, Ари се самоуби навръх Коледа.