Откриха тялото на племенника на Дженифър Хъдзън – Джулиън
Откриха тялото на племенника на Дженифър Хъдзън – Джулиън / снимка: БГНЕС

Началникът на полицията в Чикаго информира, че тялото на дете, открито в кола в града, е на седемгодишния племенник на актрисата Дженифър Хъдзън, Джулиън Кинг. По-рано бе съобщено за открит труп на дете, за който се предполагаше, че е на изчезналия Джулиън, но се чакаше роднини на детето да го идентифицират.

Началникът на чикагската полиция увери, че силите на реда работят за откриване на извършителя и изправянето му пред правосъдието. Той посочи, че все още е рано са се установи какъв е мотивът за престъплението, но че извършителят е близък до семейството и че пастрокът на детето е обект на интерес от страна на следователите. 27-годишният Уйлям Белфор бе разпитан от полицията, но срещу него няма повдигнато обвинение.

Според затворническата администрация в Илинойс, Белфор има тежко съдебно минало – опит за убийство, притежание на крадена кола и др. Той е съпруг на майката на детето – сестрата на актрисата Дженифър Хъдзън. Джулия Хъдзън е разделена с него и според медии, възможен мотив за престъплението е семейна драма.

7-годишният Джулиън изчезна след убийството на баба си и чичо си в дома им в Чикаго. Двамата бяха открити, убити с огнестрелно оръжие. 31-годишната Джулия Хъдзън отправи чрез медиите призив към евентуалните похитители на сина й. "Върнете ми детето. Това е всичко, което искам", каза тя, явявайки се заедно с бащата на малкия Джулиън, Грег Кинг. Актрисата

Дженифър Хъдзън бе във Флорида за представянето на новия си филм "Тайния живот на пчелите" когато научи за двойното убийство на майка си Дарнъл Донърдсън и на брат си Джейсън Хъдзън. Тя и семейството й бяха обявили награда от 100 000 долара за връщането на Джулиън Кинг. Актрисата е носителка на "Оскар" за второстепенна роля за участието си във филма "Момичета – мечта"