Продажбата на девственост за решаване на финансови проблеми се превръща в световна тенденция
Продажбата на девственост за решаване на финансови проблеми се превръща в световна тенденция / ThinkStock/Getty Images
Млади момичета продават девствеността си за милиони
96867
Млади момичета продават девствеността си за милиони
  • Млади момичета продават девствеността си за милиони
Продажбата на девственост за решаване на финансови проблеми започва да се превръща в световна тенденция. Все повече млади момичета се отдават сексуално за първи път срещу крупна сума пари след онлайн наддаване. В повечето случаи родителите са запознати и подкрепят действията на децата си.

Американка продава девствеността си за 400 000 долара (СНИМКИ)
 
Едно от многото момичета, решили да продадат девствеността си срещу крупна сума пари е 20-годишната австралийка Киара. От град Пърт тя отива да учи в Сидни. За да може да се справи, а и да помага на родителите си решава да продаде девствеността си, като използва услугите на ескорт агенция.
 
Минималната обявена цена е 100 хил.евро. Киара обяснява, че финансите, които ще получи за "услугата" са много по-важни за нея, а и така ще е по-сигурна в човека, на когото ще дари девствеността си.

секс жена пари
ThinkStock/Getty Images

"С парите ще мога да платя за образованието си, да си купя жилище - което е много важно за мен, а също и да стана напълно независима от родителите си. Искам и самата аз да им помагам", споделя Киара.

Секс карта разкрива на колко години хората губят девствеността си
 
Момичето казва на родителите си какво е решила и получава тяхната подкрепа.
 
"Те знаят, че ще продам девствеността си и не ме разубеждаваха.  Казаха, че е по-добре да спечеля от това, отколкото да се отдам на някой мъж, който най-вероятно ще приключи с мен след първия секс”, признава още Киара

Най-подходящата възраст за първия секс
 
И докато Киара все още търси купувача на своята девственост,  26-годишната студентка Жасмин от Великобритания продаде невинността си за 1,2 млн. евро на холивудска звезда  с международна слава, който отгоре на всичкото се оказал и неин любим актьор

секс жена пари
ThinkStock/Getty Images

Жасмин продава девствеността си, защото парите ѝ трябват да започне собствен бизнес. А в търга за девствеността ѝ освен актьора наддаваха още футболист от Манчестър Юнайтед и германски милионер.
 
Срещата между Жасмин и победителя в търга ще се състои този месец  в хотел, заявяват от агенцията, организирала онлайн наддаването. Жасмин, която не разкрива истинското си име, споделя, че е успяла да вечеря с всеки от тримата кандидати и смята за изумително всичко, което е преживяла. Тя казва още, че не си е и представяла да се сдобие с такава огромна сума.

Чарли Шийн изгубил девствеността си скандално
 
"Моите родители ме подкрепят още от началото. Те знаят всичко и нямат нищо против. Аз съм на 26 години и те знаят, че съм вече достатъчно голяма, за да решавам сама какво да правя с тялото си. Винаги съм била голяма фенка на актьора, който спечели търга. Сякаш съм по-нервна като почитателка и това, че го срещнах, отколкото относно загубата на девствеността. Но кой знае, ще видя как ще се почувствам, когато се срещнем в хотела".

секс жена пари
ThinkStock/Getty Images

Запазвайки анонимността на актьора британските медии твърдят, че той е наддавал и в друг подобен търг миналата година. Тогава обаче за девствеността на 19-годишен американски модел на име Жизел се е преборил бизнесмен от Абу Даби, срещу сумата от  3,9 милиона долара. 

През януари 18-годишната италианка Никол, стана поредната девственица, готова да продаде честта си на търг за крупна сума. При нея мотивът също бе да плати обучението си и да зарадва родителите си като им купи къща.
 
Подобен е и случаят с 19–годишната Розали Пиньо от бразилския щат Минас Жерайс.  Тя продава девствеността си, за да избави семейството си от финансови затруднения. По думите но момичето те  имали моменти, в които не можели дори да си купят храна.

секс
Thinkstock/Getty Images

Розали споделя, че ѝ трябват достатъчно пари, за да се премести в по-голям град, да купи къща на майка си и да плати студентските си такси. Младата бразилка заяви, че за нея няма значение на колко години е мъжът, каква религия изповядва и какъв е цветът на кожата му.
 
Момичето вече е получило оферта, която възлиза на 500 000 евро. Търгът в интернет ще продължи до месец май. Британско издание посочва, че нейните действия на практика са легални. В Бразилия проституцията не е незаконна. Извън закона е притежаването на бордей, както и продажбата на момичета за плътски удоволствия.