/ / Gulliver/Getty Images
Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл се появи за пръв път публично във Ванкувър, след като двойката обяви намерението си да се оттегли от ангажиментите си в британското кралско семейство, съобщи Франс прес.

"Вижте с кого пихме чай днес", написаха на страницата си във Фейсбук активистките от женския център "Даунтаун истсайд", благотворителна организация в помощ на жени и деца в затруднение във Ванкувър.

Защо Меган не участва в срещата при кралицата?

Публикацията е съпроводена със снимка, на която активистки в центъра позират с херцогинята на Съсекс в неформална атмосфера.




Верига за бързо хранене предложи работа на принц Хари

"Тя просто искаше да се запознае с нашата асоциация", каза директорката на центъра Кейт Гибсън пред обществената телевизия Си Би Си. Гибсън уточни, че посещението било организирано бързо, след като в понеделник в центъра получили "мистериозен" имейл от асистент на Меган Маркъл, който питал дали херцогинята на Съсекс може да посети организацията. "Много е земна, фантастична е", каза Гибсън за Меган Маркъл.

Бащата на Меган Маркъл е готов да свидетелства в съда срещу нея

Принц Хари и Меган прекараха шестседмична зимна ваканция за коледните и новогодишни празници във Ванкувър и три дни, след като се завърнаха в Лондон, обявиха плановете си за бъдещето. Веднага след това Меган Маркъл се върна в Канада, за да бъде със сина си Арчи.
БТА