/ БГНЕС
Докато светът чака историческата среща на върха между американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския лидер Ким Чен Ун, за събитието се готви и мъж, станал известен с имитирането на Ким. Той също се готви да се появи в Сингапур и дори вече пристигна там.
Живеещият в Хонконг имитатор на Ким, който е популярен под името Хауърд Икс, ще участва в алтернативна среща на върха.

Вижте снимки на впечатляващия хотел, в който ще се срещнат Ким и Тръмп

През последните месеци Хауърд Икс работи в международен план и дори се появи на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг заедно с имитатор на Тръмп.
Хауърд казва, че той и „Тръмп“ били наети от хотел в Сингапур, за да имат своето участие в забележителната среща. Целта е обществеността да бъде насърчена да обсъжда политиката чрез сатирата, каза Хауърд пред АФП в Хонконг в четвъртък. Но призна, че семейството му има резерви относно новата му кариера.
"Първото нещо, което те казаха, е "Не се убивай", каза Хауърд пред АФП, добавяйки, че майка му му е направила застраховка живот. Роден в Хонконг, Хауърд е израснал в Австралия и преди това е работил като музикант.

Но неговите имитации на севернокерйския лидер са се превърнали в основен ангажимент. За да се подготви за всяко представление, 30-годишният Хауърд прекарва най-много време в усъвършенстването на прическата на Ким с много спрей.

Тръмп и Ким Чен-ун „измериха“ ракетите си в Германия (СНИМКИ)

На сцената той се облича в черен костюм в стил от времето на Мао Цзедун със забодено знаме на Северна Корея и очила с дебели рамки. "Бихте могли да кажете, че съм бил благословен с това лице", каза той пред АФП.
Хауърд казва, че сега си изкарва прехраната от това, че е Ким и в този образ участва в различни изпълнения, филми и реклами, а също така е станал агент и на други двойници в Азия.

Но докато неговите имитации му плащат сметките, той категорично не одобрява авторитарния режим на Ким. "Това е пълен контрол върху населението, ума и тялото", коментира имитаторът.

 
БГНЕС