Холивуд скърби за Люк Пери

Люк Пери
Люк Пери / Gulliver/Getty Images
Актьорът и носител на Оскар Леонардо ди Каприо отдаде почит към колегата си Люк Пери, който почина на 52-годишна възраст след масивен инсулт, съобщават Асошиейтед прес и Контактмюзик.
 
"Люк Пери беше добросърдечен и невероятно талантлив актьор. За мен беше чест да работя с него. Мислите и молитвите ми са отправени към него и близките му", написа 44-годишният Леонардо ди Каприо в Twitter.
Леонардо Ди Каприо работи съвместно с Люк Пери над предстоящия филм "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино, припомня Контактмюзик.
 
Почит към актьора, прочул се с ролята си в сериала "Бевърли хилс, 90210" от 90-те години на миналия век, отдадоха и други знаменитости.

Люк Пери
Люк Пери Gulliver/Getty Images

"Трудно ми е да приема, че той повече няма да е наоколо, за да ни дарява с дълги прегръдки и да споделя мъдростта и добрината си с нас. Мисля за семейството му. За децата му. Моля се за тях да намерят изцеление и покой след тази съкрушителна загуба. Просто не мога да повярвам", гласи туитът на Лили Райнхарт - една от звездите на сериала "Ривърдейл", в който Люк Пери играе бащата на главния герой.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking of you, Luke. And praying for your safe recovery.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

"Сърцето ми е разбито. Той означаваше толкова много за мнозина. Беше много специален човек. Споделям дълбоката скръб на семейството му и на всички, които го обичаха. Невероятна загуба", споделя актрисата Джени Гарт - екранна партньорка на Люк Пери в "Бевърли хилс, 90210".
Актрисите Оливия Мън и Росарио Доусън също отдават почит към актьора, когото наричат своя "първа тръпка", но същевременно невероятен, добър и сърдечен човек. 
 
Сред знаменитостите, изразили скръбта си от загубата на Люк Пери, са още сценаристът и режисьор Джос Уидън, актьорите Дженсън Екълс, Джон Крайър, Шанън Дохърти, Алисън Стоунър, Дони Уолбърг, Вайола Дейвис, Робин Гивънс, сенатор Шеръд Браун.
БТА