„Бевърли хилс, 90210“ разказва за живота на група младежи от един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис
„Бевърли хилс, 90210“ разказва за живота на група младежи от един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис / Gulliver/Getty Images
Актьорският екип на една от най-известните американски телевизионни поредици "Бевърли хилс, 90210" от 90-те години се събира за снимки на шест нови епизода, предадоха информационните агенции, цитирайки телевизия Фокс.

Преди и сега: Как изглеждат днес любимите ни звезди от 90-те (СНИМКИ)
 
Продължението ще бъде показано това лято, почти двайсет години след последния епизод на сериала, излъчван до 2001 г.

Комедията разказва за живота на Бренда, Брендън, Кели, Дилън и още младежи от един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис - Бевърли хилс - с пощенски код 90210. Сериалът е любим на цяло поколение от няколко континента, много деца носят имената на негови герои.

Бевърли хилс, 90210 разказва за живота на група младежи от един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис
„Бевърли хилс, 90210“ разказва за живота на група младежи от един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис Gulliver/Getty Images

Не всички актьори от оригиналния състав ще присъстват на "годишнината от завършването". В новите серии обаче ще участват Джейсън Пристли (в ролята на Брендън Уолш), Джени Гарт (Кели Тейлър), Иън Зиъринг (Стив Сандърс), Габриел Картерис (Андрея Зукерман), Брайън Остин Грийн (Дейвид Силвър) и Тори Спелинг (Дона Мартин). Всеки от тях ще се превъплъти в своята роля, но ще покаже и "своя осъвременена версия" с "вдъхновение от действителните отношения", съобщава студио Фокс.
Сериалът събира актьорите след 19 години - всеки е вървял по своя път, докато един от тях се сеща да заснемат още епизоди на "Бевърли хилс, 90210".

10 звезди от 90-те с триумфално завръщане на екрана (СНИМКИ)
 
Какво ще се случи, когато се изправиш пред първата си любов, забравена тръпка, приятел или враг? Това ще се опита да покаже легендарният актьорски състав и да продължи развитието на събитията.
В продължението няма да участват Шанън Дохърти (в предишните сезони в ролята на Бренда Уолш) и Люк Пери (Дилън Маккей). Заглавието ще бъде просто "90210".

Шанън Дохърти показа в Instagram как се бори с рака

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА