/ Gulliver/Getty Images

Преди няколко дни Елтън Джон е бил заснет от папараци в инвалидна количка. Феновете му веднага се загрижиха за здравето на певеца, който трябваше да изнесе концерт в събота вечер по случай юбилея на кралица Елизабет II.

В четвъртък британската суперзвезда се включи в профила си в Instagram, за да изясни ситуацията и да успокои интернет потребителите.

"Искам да благодаря на всички мои фенове, че са загрижени за мен, след като таблоидите публикуваха глупава история за това, че изглеждам "слаб" в инвалидна количка", започва той. "Истината е, че съм в отлично здраве, обичам концертите си, свиря и пея по най-добрия начин. Давам 100% от себе си всяка вечер и никого не искам да разочаровам, особено след като всички чакаха толкова дълго, за да започнат отново да присъстват на представления. Реакциите ви на всяко шоу са невероятни и аз оценявам всяка минута", написа 75-годишният музикант.

"След два часа и половина енергично шоу пристигнахме на летището в Лайпциг малко преди полицейския час, за да открием, че една част от мястото е затворена. Пътят до самолета беше изключително дълъг, затова екипът ми любезно взе назаем инвалидна количка, за да си почина след представлението. Това е всичко", обяснява той накрая, преди да благодари отново на абонатите си за всички "мили думи на подкрепа".


 
БГНЕС