Слухове за изневяра на Крис Хемсуърт с Пом Клементиеф накараха съпругата му Елса Патаки да ги опровергава публично
Слухове за изневяра на Крис Хемсуърт с Пом Клементиеф накараха съпругата му Елса Патаки да ги опровергава публично / Gulliver/Getty Images
44-годишната испанска актриса Елса Патаки проговори за пръв път по повод информациите в австралийските медии, е че съпругът й Крис Хемсуърт е имал връзка с Пом Клементиеф. Патаки побърза да отрече слуховете, които помрачават брака й от няколко дни, когато австралийската преса намекна, че Крис Хемсуърт е имал нещо повече от приятелство с канадската актриса и модел Пом Клементиеф, която е с 10 г. по-млада от мадридчанката.Двамата бяха заснети да споделят прегръдки и нежност на парти в Байрън Бийч, а кадрите явно силно са изнервили Елса, която реши да защити съпруга си.В изявления, цитирани от списанието Hello!, мадридската актриса определи тези новини като „изобретения“ и увери, че връзката й с Крис е по-здрава от всякога, след като празнуваха десетте си години брак миналия декември.За Пом Клементиеф тя каза, че поддържа „отлични отношения“ с нея и че те са се срещали неведнъж - както сами, така и семейно.
Патаки уверява, че снимките са напълно извадени от контекста – според нея това са моменти по време на откриването на снимките на гореспоменатия филм „Тор: Любов и гръмотевици“, събитие с участието на всички от екипа.

Въпросните кадри на особена близост биха могли да се дължат на приятелството, което двамата поддържат години наред, тъй като и двамата са играли водещи персонажи от сагата на “Марвел”: Хемсуърт като Тор, Клементиеф като Мантис в „Пазителите на галактиката“.Само преди десет дни Елса и Крис си посветиха емоционални любовни послания в социалните мрежи по случай Свети Валентин. Затова и плъзналите след това слухове бяха изненадващи. „Винаги и завинаги“, написа испанката. Крис, от своя страна, също публикува забавна снимка със съпругата си и придружи изображението с някои любовни емотикони.

Превод и редакция: DarikNews