Дженифър Лопес
Дженифър Лопес / БГНЕС
"Дженифър Лопес отвя Анталия като буря", пише турският сайт Хаберлер по повод на снощния концерт на звездата в турския курорт Белек.

Концертът на Джей Ло в турския средиземноморски окръг бе част от турнето й "It's My Party", а в Турция тя пристигна вчера сутринта от Москва.

Дженифър Лопес отсяда в бронирана вила, подготвена за Ердоган Между седем хиляди турски лири (1130 евро) за правостоящи и 50 хиляди евро за ложа бе цената за вход на концерта в луксозния хотел в Белек, където се състоя проявата, пише в. "Акшам".

Общо 28 ложи са били отделени за събитието, като една от тях е била предназначена за специален гост на Лопес, както се предполага за американската риалити звезда Ким Кардашиан. Тя обаче така и не дошла в Анталия, отбелязва Хабертюрк.

Тоалетът на Джей Ло се скъса по време на концерт
Минути преди концерта пред хотела се извиха дълги опашки от автомобили, пише агенция ИХА. "Дженифър Лопес разтърси Анталия", отбелязва в заглавие "Хабертюрк".

"Много щастлива съм, че съм в Турция, в Анталия, че ще направя концерт тук", заяви латиноамериканската поп звезда, отбелязвайки, че отдавна не е идвала в страната.
Лопес излезе на сцената в 21.50 ч. снощи, а представлението й продължи два часа. Тя отпразнува на сцената и отминалия си рожден ден на 24 юли, когато навърши 50 години.
"Бях казала, че ще празнувам рождения си ден в Анталия. Много щастлива съм да бъда тук с вас," каза звездата.

Какво получи от приятеля си Дженифър Лопес за юбилея си? (СНИМКИ/ВИДЕО)

За концерта на Лопес се грижеше технически екип от 150 души, от които 60 местен персонал, а за осветлението бяха използвани 800 светлини вместо обичайните за концерт 70-80 светлини, пишат още турските медии.    За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук     
БТА