Джей Ло
Джей Ло / Gulliver/Getty Images
След като преди около три седмици артистичният тоалет на рап певицата и фотомодел Карди Би се сцепи, докато тя беше на сцената, в неделя подобен инцидент претърпя и Дженифър Лопес.

Тоалетът на рап певицата Карди Би се сцепи по време на концерт (СНИМКИ/ВИДЕО) Дрехата на американската певица не устоя на енергията й и се скъса по средата на едно от изпълненията й на концерт в Москва, съобщава „Спутник нюз“. Но докато при Карди Би костюмът се скъса в областта на задните й части, то при Джей Ло се скъса само презрамка.
 
Звездата изпяла песента си и отишла да се преоблече, съобщават световните агенции. Близки на Джей Ло заявиха, че това не било проблем, тъй като тя често сменя костюмите си по време на концерти. В конкретния случай певицата не е показала повече плът от предвиденото и не изглеждала притеснена.

Токовият удар в Ню Йорк провали шоу на Дженифър Лопес

Джей Ло
Gulliver/Getty Images


Тоалетът на Карди Би се скъса по време на участието й на музикалния фестивал „Бонарув Тенеси през юни.

Концертът в руската столица е част от международното турне на Дженифър Лопес „Това е моето парти“, което стартира на 7 юни в САЩ и трябва да приключи в Русия на 11 август Певицата имаше шоута и в Канада, Израел, Турция, Испания и Египет, припомня БГНЕС.

И още:

10 от най-зашеметяващите рокли на Дженифър Лопес (СНИМКИ)

Модната икона Джей Ло и нейната рокля с 43 000 кристала (СНИМКИ)

10 малко известни факта за Дженифър Лопес (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук