Дъщерята на Уитни Хюстън е вземала наркотици преди инцидента
Дъщерята на Уитни Хюстън е вземала наркотици преди инцидента / снимка: Guliver/Getty Images

Дъщерята на известната американска певица Уитни Хюстън и на певеца Боби Браун Боби Кристина Браун е била под въздействие на наркотиците сутринта, когато е била открита в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел, съобщи сп. "Пийпъл", като се позова на собствени източници.

Дъщерята на Уитни Хюстън имала наранявания и на лицето

През последните месеци преди инцидента Боби Кристина Браун редовно е употребявала наркотици - хероин и кокаин. Освен това дъщерята на Уитни Хюстън е имала проблеми с алкохола.

Дъщерята на Уитни Хюстън се бори за живота си, съобщи семейството й

"Фактът, че силно отслабна, доказва наркотичната й зависимост", казва един от източниците: „Боби Браун се опитваше да се спаси от нея, но никой не подкрепяше момичето. Тя силно страдаше заради смъртта на майка си."

Полицията обаче все още не е потвърдила, че Боби Кристина Браун е вземало наркотици преди инцидента. Тя разглежда делото, свързано с дъщерята на Уитни Хюстън, като углавно.

През 2012 г. Уитни Хюстън също беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Източник: БТА