Дъщерята на Уитни Хюстън имала наранявания и на лицето
Дъщерята на Уитни Хюстън имала наранявания и на лицето / Guliver/Getty Images

Полицията разследва какво се е случило с дъщерята на покойната Уитни Хюстън Боби Кристина Браун, която била получила наранявания на лицето, преди да бъде открита припаднала във ваната на апартамента си, съобщава сайтът Контактмюзик.

Разследващите открили белези от наранявания около устата й. Възможно е Боби Кристина да е имала спречкване с партньора си Ник Гордън, което се е състояло около час преди пристигането на общия им приятел Макс Лоумас.

По думите на Макс, Ник Гордън се държал странно. Двамата мъже започнали да търсят къде е Боби Кристина, след като кабелен техник, посетил дома й, им съобщил, че не могъл да я открие. Двадесет и една годишната Боби Кристина беше намерена на 31 януари от Макс Лоумас в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Той веднага повикал Ник Гордън.

Дъщерята на Уитни Хюстън е намерена в безсъзнание във вана

Боби Кристина беше откарана в болница, след като партньорът й се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Не дават шанс за живота на дъщерята на Уитни Хюстън

Роднините на Боби Кристина Браун искат да изключат животоподдържащата апаратура в сряда, 11 февруари, в деня на смъртта на майка й, съобщи ТАСС, позовавайки се на в. "Дейли мейл".

Изключването се препоръчва от лекарите, защото мозъчната активност остава много ниска и няма никаква надежда Боби Кристина да оздравее.

Уитни Хюстън почина преди три години от свръхдоза наркотици. Тя беше намерена мъртва във ваната на хотелска стая в Лос Анджелис на 11 февруари 2012 г. Певицата тогава беше на 48 години.

Уитни Хюстън остави наследство от 115 милиона долара на дъщеря си. Боби Кристина понесе тежко смъртта на майка си и два пъти влиза в болница с нервна криза.

Източник: БТА