Челси Клинтън защити сина на Доналд Тръмп след обидите по негов адрес
Челси Клинтън защити сина на Доналд Тръмп след обидите по негов адрес / Guliver/Getty Images

Белият дом призова да бъде спазвана личната неприкосновеност на Барън Тръмп, 10-годишният син на президента Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, предадоха ТАСС и Франс прес.

В кратко комюнике той се позова на отколешната традиция децата на американския президент, независимо кой е той, да могат да отраснат далеч от светлината на прожекторите.

Барън Тръмп спечели интернет с играта си с бебето Тиодор (ВИДЕО)

Потребители на социални мрежи коментираха незаинтересоваността на Барън Тръмп по време на церемонията по встъпване в длъжност на баща му като президент на САЩ в петък.

10-годишното момче освен това отдръпна рязко ръката си от тази на своята майка по време на парада в чест на Доналд Тръмп. Някои медии писаха, че странното поведение на Барън се дължи на факта, че е аутист.

Мелания Тръмп - първата дама с няколко гафа, но с безупречен моден стил

Американската телевизия Ен Би Си отстрани сценаристката на вечерното си шоу Кейти Рич за това, че изпратила по време на церемонията в петък туит, в който пише, че Барън Тръмп може да стане "първият в страната училищен стрелец на домашно обучение". Впоследствие тя премахна този коментар от акаунта си в Twitter.

Какво имаше в кутията на Мелания и къде гледаше Бил Клинтън на клетвата на Тръмп?

Вчера Челси Клинтън, дъщерята на съперницата на Доналд Тръмп на президентските избори Хилари Клинтън, се обяви в защита на сина на новия президент на САЩ. "Барън Тръмп заслужава, подобно на всички останали деца, възможността да бъде дете", каза тя, цитирана от БТА.

Новото първо семейство на САЩ: Три брака, пет деца и осем внуци (СНИМКИ)