Джъстин Трюдо
Джъстин Трюдо / БГНЕС
Министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо проведе във вторник своеобразна селфи-сесия с журналистите, отразяващи срещата на високо равнище на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН).

Джъстин Трюдо
БГНЕС

След официалната пресконференция, която канадският лидер даде в международния медиен център в Манила, десетки журналисти буквално атакуваха Трюдо и не му позволиха да излезе от залата, докато не си направи снимка с всеки от тях.

Канадският премиер си поръча... пържено пиле (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вместо да се ядоса обаче, Трюдо удовлетвори желанията на всички и с вежливостта си предизвика истински овации сред филипинските медии. Джъстин Трюдо пристигна в Манила в неделя, където от 10 до 14 ноември се провежда срещата на върха на АСЕАН и свързаните с нея събития. През тези дни премиерът неколкократно пренебрегваше мерките за сигурност, наложени му от собствената му охрана.

3-годишният син на Джъстин Трюдо се превърна в медийна звезда в Хамбург (СНИМКИ)

Джъстин Трюдо
БГНЕС

Още на летището той наруши протокола и отиде да се здрависа с официалните артисти към делегацията, които бяха облечени в национални костюми. По-късно по време на среща с участниците в проекта за подкрепа на жените в предприемаческите среди Трюдо изпълни желанието на някои от участничките и ги целуна по бузата.
БТА