/ LAP.BG
"Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, но всички в бокса го познават отлично. Антъни Джошуа поема голям риск, като се изправя срещу него", заяви легендата в полутежка категория Джони Нелсън.

Мач Джошуа - Пулев ще има още тази година

Нелсън, който държи рекорда в своята категория за най-много поредни успешни защити на световната титла – 13, не е съгласен с букмейкърите, които определят Джошуа за категоричен фаворит в мача на 28 октомври.

Вече има дата и място за мач Пулев - Джошуа

"Пулев е почти безгрешен в кариерното си развитие, от аматьори до професионалисти. Той бе спрян от Кличко преди три години, но това бе един от най-силните мачове на украинеца. Пулев се справя по-добре с класически боксьори, защото има сериозен опит от аматьорите. Той е голям риск за Антъни, но той трябва да приеме този мач, иначе ще загуби пояси си от IBF“, коментира боксовата легенда.

Кубрат Пулев победи Джонсън пред екзалтирана публика в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Пулев прави всичко правилно на ринга и ще накаже всяка грешка на Джошуа. В 25 мача той има 24 победи и 13 нокаута, което показва, че той може както да спира мачове, така и да се боксира докрай. Ако успее да победи Пулев, това ще докаже, че Джошуа може да се справя с всякакъв тип боксьори, независимо какви са те", посочи още Нелсън пред Sky Sports.

 
БГНЕС