Кубрат Пулев
Кубрат Пулев / БГНЕС, архив
Вече има запазени дата и място за евентуален сблъсък между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Това разкри промоутърът на Джошуа Еди Хърн, цитиран от Gong.bg
 

Все още първи вариант пред англичанина е мач с Владимир Кличко, който има право на реванш. Колкото повече обаче от лагера на украинеца се бавят с решението, толкова повече вероятен става въпрос с българина, който е задължителният претендент на IBF.
 
Едно от условията на Кличко, разкрити от Хърн, е мачът да не се играе във Великобритания, където предимството на феновете би имал Джошуа. Така украинецът е отказал реваншът да се проведе отново на "Уембли" или пък на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф.


 
Хърн е резервирал "Принсипалити" за 28 октомври и ще запази датата и мястото същите за евентуалния мач с Пулев.
 
Иначе фаворит за двубой с Кличко изглежда Лас Вегас: "Вегас е фаворит. В следващите две седмици ще стане ясно. Смятам, че Кличко ще го направи, ако е в чужбина, но не мисля, че иска да се боксира в Кардиф. Той смята, че вече го е направил", каза Хърн.
 
"Той се наслади последния път и иска да бъде голямо събитие. Не вярвам, че малко повече пари ще променят нещо. Може да бъде Вегас, може да бъде Нигерия. Но логистиката ще бъде много по-лесна с Вегас. Ако не се бием с него, ще бъде с Пулев на 28 октомври в Кардиф", допълни той.
gong.bg