Светът не може да спре да се възхищава на "новата" Адел.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Поп дивата влезе в историята като първата знаменитост, която в един и същи месец се появи едновременно на корицата на американския и британския VOGUE и изглежда страхотно върху тях.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)



Блестeйки на новите снимки, Адел за първи път споделя за детайлите около развода си, както това се е отразило на сина й, за невероятната трансформация на тялото си, при която отслабна с 45 килограма, но и за новото си гадже.

Адел отново е в плен на любовта

"Тялото ми е било тема на коментари през цялата ми кариера, не е само сега. Разбирам защо за мнозина отслабването ми е шокиращо. Разбирам и защо някои хора, особено жени са обидени от това. Защото визуално аз репрезентирах много жени. Но вътрешно аз съм абсолютно същия човек както преди", споделя Адел.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Пред списанието певицата разкрива още, че новият й албум е своеобразна изповед към нейния син Анджело, който е бил най-тежко засегнат от развода с бившия й съпруг. Тя се надява, че чрез песните й някой ден той ще разбере как се случват някои неща в света на възрастните.

Ще стане ли хит? Адел пуска новa песен след петгодишно прекъсване

"Той беше само на шест и половина, когато един ден когато ме попита: Можеш ли да ме видиш, защото аз не мога да видя теб. Тогава целия ми свят се сгромоляса. Той знаеше, че емоционално аз не съм до него. Той ми задава толкова елементарни въпроси, на които аз не мога да намеря думи да отговоря. Например: Защо вече не можем да живеем тримата с баща му или защо не обичам татко му. Казвам му, че го обичам, но не съм влюбена вече в него. Но, как може едно малко момче да разбере тези неща", споделя Адел.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Адел разказа още, че с новото й гадже Рич Пол са се познавали дълго преди да станат гаджета. Рич е един от най-успешните спортни агенти в САЩ, като сред клиентите му са звезди от ранга на ЛеБрон Джеймс.