/ Gulliver/Getty Images
Британската певица Адел отново е в плен на любовта и изживява таен роман, пише в. "Мирър".

Загадъчният нов мъж в живота на 32-годишната изпълнителка всъщност е стар приятел от детинство, с когото я събира непредвидена среща миналата година. Това се случва, когато покрай разхлабените противоепидемични мерки Адел се връща от провинцията в Лондон. След задушевна среща с общи приятели двамата осъзнават, че помежду им прехвърчат искрите на любовта.

Въпреки че двойката пази романа си в тайна, източници от обкръжението й разкриват, че певицата и новият й възлюбен не изключват възможността да имат деца в бъдеще.

"Адел е в плен на любовта и макар да пази ревниво самоличността на новия си избраник, тя не крие щастието си от близките и приятелите си. Имайки предвид, че те вече имаха основата на отдавнашно приятелство, нещата помежду им се развиха бързо и двамата сега са много щастливи. Те също така не изключват възможността в бъдеще да създадат потомство. Адел никога не е крила, че иска още деца", казва неназован източник от обкръжението й, цитиран от сп. "Клоузър".

Вълнуващата вест идва скоро след като Адел финализира развода си със Саймън Конеки. Това се случи близо две години след като двойката оповести раздялата си през 2019 г. От брака си с Конеки певицата има 8-годишен син, Анджело, припомня изданието. 
БТА