Британската певица Адел и съпругът й Саймън Конеки вече са разведени, две години, след като се разделиха, съобщи електронното издание на "Дейли мейл".

Съдия е подписал споразумението за подялба на имуществото, постигнато със съдействието на медиатори.

Адел постигна споразумение за развода със съпруга си Саймън Конеки (ВИДЕО)

Адел, на 32 години, и съпругът й Саймън, на 46 г., са подали миналия месец споразумението за подялбата на имуществото, като състоянието на певицата се оценява на 140 милиона британски лири, пише американското издание "Ю Ес уикли". Двойката обяви раздялата си през април 2019 г. и пет месеца по-късно Адел подаде молба за развод.

Двамата ще имат съвместно попечителство над сина си Анджело, който е на осем години.

Адел и Бионсе записват дует

През април миналата година съд в Лос Анджелис уважи иск на певицата детайлите по развода за 140 милиона британски лири да не стават публично достояние. Семейството притежава имот в Лос Анджелис, САЩ, и два във Великобритания.

Адел посрещна 2021 година с бира в ръка на тротоар в Лондон (СНИМКА)

Източници съобщиха за британския в. "Сън", че макар Адел и Саймън, който е изпълнителен директор на благотворителна организация, да са се разделили като приятели, се наложило да потърсят външно съдействие, за да договорят подялбата на имуществото си. Смята се, че спорове са възникнали около разпределението на състоянието на Адел от 140 милиона британски лири, както и на семейните имоти, оценявани на близо 35 милиона британски лири.
БТА