Вуядинович: Готов съм да играя в събота
Вуядинович: Готов съм да играя в събота / netinfo
Бранителят на ЦСКА Никола Вуядинович изрази готовност да излезе на терена в дербито срещу Локомотив София в събота, въпреки че все още не е възстановен от травмата си. Както е известно носът на черногореца бе счупен в шампионатния двубой срещу Видима Раковски.

Вучдинович може да излезе със специална маска, въпреки че наставникът на „червените” Стойчо Младенов предпочита да не го използва в срещата, за да не се рискува здравето на футболиста.

„Готов съм да играя. Имам все още малко болки когато се докосна, но докато тичам нямам проблеми. Това е футболът. Трябва да стиснеш зъби. Лично аз не се страхувам да изляза на терена. Нормално е треньорът да се притеснява, но аз съм на линия и той ще прецени. Ако ми гласува доверие ще играя”, заяви Вуядинович в интервю за предаването Гол линия на Дарик.

„Рано е още да говорим за титлата. Всички се готвим за предстоящата среща и искаме да спечелим този мач, за да се доближим още по-близо до титлата..”, продължи бранителят на „червените”

„Мисля, че сме по-добрият отбор. Класирането го показва. Разликата между двата отбора е десет точки, което говори за разлика в класите. Смятам, че след няколкото слаби двубоя, в мача срещу Локомотив ще покажем най-доброто от себе си”, каза още Вуядинович.

Чуйте цялото интервю с бранителя на „червените” в прикачения аудио файл.