Вуцов: Отборът вече показва характер
Вуцов: Отборът вече показва характер / Валентин Грънчаров, Австрия
Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов заяви след победата с 1:0 над Бърно, че е доволен от видяното и най-вече от израстването на тима.

„Добър мач, аз бях сигурен, че днешният противник ще бъде най-добре подготвен, може би от всичките ни противници до сега. Имаше 4 младежки национали и показа, че е един грамотен отбор. Радвам се, че през второто полувреме нашият отбор игра по-добре”, сподели след успеха Вуцов.

„Въпреки всичко нашите футболисти работиха на добра скорост, имат желание, макар да има още пропуски, но се вижда, че вървим напред с всеки изминал ден.”

„Определено виждам, че и в предишния мач, и в този има израстване, може би донякъде се вижда и спойка в отбора, особено при основните играчи. Днес в средата на терена в един пост не успяхме да се ориентираме. Няма да казвам имена, за да няма напрежение, но ще правим анализи, започвам по индивидуално да се срещам с тях. Харесва ми, че отборът вече показва характер и сплотеност”, добави старши треньорът на сините.

„Бърно е здрав отбор, здрави хора, но нашият тим не допусна те да стигнат до опасни ситуации. Може би и нашите не бяха много, но пак е добре, защото Левски трябва да играе за резултат и за успехи. Що се касае до играта, определено се вижда, че има напредък”, завърши Вили Вуцов.