Вуцов: Котев направи блокада, Гъргоров пет точки в борбата
Вуцов: Котев направи блокада, Гъргоров пет точки в борбата / netinfo
Наставникът на Левски Велислав Вуцов отново се изказа остро за съдийството на Антон Генов във вчерашното дерби между сините и ЦСКА.

„Гледах запис и мога да кажа поне четири неща в ущърб на Левски. При най-чистото положение на ЦСКА Янчев спря топката с ръка. Гъргоров скъса фланелката на Рабех до тъчлинията и го събори на земята. Това е партер, четири или пет точки се дават за това в Дан Колов. Твърдя, че имаше фаул за Левски преди дузпата за ЦСКА. А отделно смятам, че тази дузпа, ако е в другото наказателно поле един милион процента нямаше да я свири. Преди нарушението срещу Велизар Димитров има негов фаул срещу Игор Томашич. В четвъртата минута ударът на Рабех е спрян с ръка. Безспорна дузпа. Във волейбола това е професионална блокада. Могат да го вземат за централен блокировач. Генов е най-добрият съдия, но беше настроен, заради празника на ЦСКА”, заяви пред Гонг Велислав Вуцов.

Специалистът похвали своите футболисти за играта срещу „армейците” и не пожела да критикува нито един от сините.

Треньорът отбеляза, че на Левски му липсва скорост и най-вече ръст. Вуцов-младши каза, че ще работи по тези въпроси през паузата, а и в правенето на новата селекция.