Влади Въргала решава съдбата на Герена
Влади Въргала решава съдбата на Герена / netinfo
Управителният съвет на спортен клуб Левски определи работна група, която съвместно с ПФК Левски АД да обсъди бъдещето на спортния комплекс, част от който е стадион Георги Аспарухов и прилежащите му тренировъчни терени.

В работната група излъчена днес попадат Кирил Топалов, Стоян Стоянов, Алексей Петров и известният шоумен Владислав Карамфилов – Влади Въргала, който е член на Управителния съвет на СК Левски.

Ето и текстът на декларацията, която спортен клуб Левски разпространи:

„Управителният съвет на Спортен клуб Левски на 13 февруари внимателно обсъди претенциите на ПФК Левски АД, в контекста на правителственото решение за развитие на спортните бази и реши да възложи на работна група в състав Кирил Топалов, зам. председател на УС Стоян Стоянов, Владислав Карамфилов и Алексей Петров - членове на съвета, да обсъдят становището и конкретните предложения до ПФК Левски АД, отнасящи се до бъдещата съвместна експлоатация и инвестиционна политика, приложима в Спортен център Левски на в квартал „Герена” и на спортен комплекс „Раковски”.

Управителният съвет отново декларира готовността си да се проведе съвместно заседание на ръководните органи на СК Левски и на ПФК "Левски" АД, които да обсъдят и вземат конструктивно решение за трайно и перспективно задоволяване на нуждите на развитие на 33 вида спорт и футболната игра.”