В Розенборг вече говорят за Левски
В Розенборг вече говорят за Левски / netinfo
Административният директор на Розенборг Милс Скутле е доволен от жребия на неговия тим и евентуалния съперник – Левски в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Според него, това е най-задоволяващият ги отбор от възможните поставени.

След тегленето се оказа, че ако българският шампион преодолее Тампере, а Розенборг – Астана, двата отбора ще се изправят един срещу друг за влизане в групите на ШЛ.

В официалния сайт на тима от Норвегия вече излезе подробна информация на „сините”, както и интервю с представителите на Левски на жребия.

За моментната подготовка и очакванията на българите говори шефът на Рекламния отдел на ПФК Левски Марияна Тодорова. Тя не скри, че отборът все още не е достигнал върхова форма, но растежът продължава. Колкото до жребия, самата тя, както и други представители на носителите на Купата на страната, сподели, че „сините” ще мислят първо за мача-реванш срещу Тампере на 7 август от 20:30 часа на стадион Георги Аспарухов, а след това за третия кръг.

„Левски ще има трудна задача, ако се срещнем с Розенборг, но се надявам, че ще преодолеем финландците”, заяви Марияна Тодорова.

От своя страна делегатите на евентуалните съперници на Левски в третия кръг на Шампионската лига изразиха надежди, че „сините” щя отстранят Тампере, тъй като са фаворити в този двубой.

„Доволен съм от жребия, но сега ще се концентрираме срещу Астана”, сподели административния директор на Розенборг Милс Скутле.