Раниери: Няма проблеми с Трезеге, вече се разбират с Амаури
Раниери: Няма проблеми с Трезеге, вече се разбират с Амаури / netinfo
Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери отрече да има криза в отбора заради Давид Трезеге, като добави, че последният и Амаури вече са положили основите на едно отлично партньорство в атаката на тима.

„Давид не е разочарован”, заяви спецът след победата с 2:1 над Брьондби в приятелска среща.

„Хората си мислят, че има някакъв проблем, но Трезеге се ядоса заради чистия гол, който му беше отменен по време на мача. Това бе причината за поведението му и въобще не става дума за съревнование с Амаури”, продължи тактикът.

„Всъщност, сигурен съм, че тези двамата могат да играят заедно. Вече започнаха да намират ритъма на партньоството по между им на терена”, коментира той.

В събота вечер, Ювентус излиза във втората си контрола – срещу Борусия Дортмунд, а Раниери коментира и успеха над Брьондби.

„Срещу датчаните успяхме да се отпуснем след 10-та минута и започнахме да комбинираме наистина красиво. Ще трябва да сме доста компактни срещу Борусия, след като видях как победиха Байерн за Суперкупата на Германия в средата на миналата седмица. Борусия вече се намира в отлична форма, а ние тепърва започваме. Очаква ни добър тест”, продължи наставникът на Ювентус.

„Амаури не се намира в отлична форма на този етап, това ще отнеме известно време. Очаквам от него да прави това, което досега е вършел. Хареса ми и Мелберг, вижда се, че е много опитен, стабилен, играе практично и е много отдаден на играта, силен е във въздуха и е много труден за преминаване когато се надиграваш с него”, посочи още Клаудио Раниери.