Моряците потопиха Марек с хеттрик на Манолов
Моряците потопиха Марек с хеттрик на Манолов / netinfo
Черно море победи Марек с категоричното 4:1 в среща от 22-я кръг на А група и по този начин усложниха ситуацията на дупничани в класирането и най-вече в борбата за оставане в елита. Своя хеттрик в двубоя оформи Миро Манолов от състава на гостите.

Първото попадение падна още в 9-та минута. Рикадро Андре центрира към Стоянов, който с глава прати топката за 1:0. Само 4 минути след това след перфектна атака на Черно море, започната от Александър Александров – Кривия, приключи с втори гол във вратата на домакините, реализиран от Миро Манолов. Нападателят на Черно море вкара още едно от попаденията си преди почивката – в 37-та минута.

През второто полувреме доминацията на моряците продължи, като закономерно се стигна до четвърти гол в мача. В 54-та Миро Манолов оформи своя хеттрик. Алекс подаде към Ферейра, той върна към Манолов, който вкара за пореден път в мрежата на домакините.

Единственият гол за Марек отбеляза в 83-та минута Игор Таскович. По този начин, след поражението домакините заемат 13-о място с 18 точки, докато Черно море е на 6-о с 33.