Левски отпечатва до 17 хиляди билета за дербито
Левски отпечатва до 17 хиляди билета за дербито / netinfo
Левски ще отпечата между 15 и 17 хиляди билета за вечното дерби с ЦСКА, съобщи изпълнителният директор на шампионите по финансовите въпроси Константин Баждеков.

Двубоят от предпоследния 14-и есенен кръг е на 2 декември от 15,30 часа на националния стадион "Васил Левски".

"Готови сме с организацията на мача. Ще отпечатаме между 15 и 17 хиляди билета за мача. Все още обаче чакаме официалното становище на ЦСКА, за да уточним всички детайли. Ако получим отговор до края на деня, както ни беше обещано, утре по обяд ще съобщя цените и начина на разпространението на билетите. Топката е в ЦСКА. Ние вече имаме договор с Националния стадион и всичко е платено", заяви Баждеков пред БТА.

Финансовият спец е имал среща с представителите на ЦСКА, за да се уточнят детайлите по организацията на мача, както и за втората среща през пролетта.

"Предложих да подпишем договор, както преди, но те отказаха да се ангажират, че мачът през пролетта ще бъде на Националния стадион. Ние обаче искаме равнопоставеност, най-малкото защото капацитетът на Националния стадион и на Българска армия не са еднакви. Искаме еднакви условия за нашите фенове за реванша, каквито ние сме готови да предоставим на техните запалянковци за този мач", каза Баждеков.