Клаудио Раниери: Вече не сме на нулата
Клаудио Раниери: Вече не сме на нулата / netinfo
През идния месец ще приключи двугодишното наказание на Ювентус за участие в евротурнирите. По този повод старши треньорът на клуба Клаудио Раниери заяви, че се надява на успешно начало на международната сцена, както и отличен сезон за тима в Италия.

„Нашата първоначална цел е да преминем третия предварителен кръг на Шампионската лига, но е тайна, че ще се борим и за титлата в Италия. Не смятам, че това е невъзможно”, сподели наставникът на „Старата госпожа”.

„Миналото лято трябваше да започнем от нулата, но сега вече е по-различно, защото познавам футболистите, както и те мен”, добави Раниери.

Треньорът сподели още, че през тази година очакванията към Юве ще са много по-големи, отколкото през изминалия сезон: „Поставих високи цели и искам да продължаваме да се движим нагоре. Не можем да показваме грозен футбол. Трябва да се стремим към резултатите във всички турнири, в които участваме.”

„Появата на Жозе Моуриньо в Интер е чудесна новина за мен, но за Скудетото ще трябва да спорим и с други отбори. Опасявам се, че Рома, Милан, Фиорентина и участващите в Купата на УЕФА Сампдория и Удинезе също ще се стремят към първото място”, добави още Клаудио Раниери.