Грант: Челси доказа, че трябва да бъде уважаван
Грант: Челси доказа, че трябва да бъде уважаван / netinfo
Мениджърът на Челси Аврам Грант остана доволен, след като неговият отбор преодоля Евертън и се класира за финала на турнира за Купата на лигата, където ще се изправи срещу Тотнъм с Димитър Бербатов.

„Мисля, че заслужаваме уважение за това, което показахме през последните три месеца. Спечелихме доста мачове, а това не беше лесно, защото дори когато всички играчи бяха на линия, малко хора вярваха, че ще успеем”, сподели Грант.

„Невъзможно е да се спори с фактите, защото сме само на 4 точки след лидера в Англия, класирахме се за финала на Карлинг къп и продължаваме напред в Шампионската лига. Представяме се много добре във всичките тези турнири. Купата на лигата не е Шампионката лига, но ние ще направим всичко възможно, за да спечелим този трофей”, категоричен бе израелският специалист.

„Всички трябва да уважават Челси, отчитайки сложните мачове както и техния брой”, добави треньорът. „Ситуацията ни е доста тежка, защото не помня друг случай в кариерата си, когато толкова много играчи не са били на разположение. Въпреки всичко се представихме добре в технически план и успяхме да стигнем до финала.”

„Ще направим всичко възможно, за да спечелим Карлинг къп. Ще се изправим срещу Тотнъм, а това е много добър отбор, но Евертън също не бе лесен противник”, добави Аврам Грант.