Гонзо: Готов съм да играя халф, но това не е моята позиция
Гонзо: Готов съм да играя халф, но това не е моята позиция / netinfo
Звездата на Левски Георги Иванов заяви, че е готов да играе като полузащитник, ако това се наложи след проблемите на Георги Сърмов.

„От днешните вестници разбрах, че старши треньорът е казал за такъв вариант. За това сме толкова много футболисти в съблекалнята, за да може да се заместваме, когато се наложи. Всички имаме нужната класа. Аз ще играя такъв, какъвто поиска треньорът”, отсече капитанът на „сините”.

„Играх добре като полузащитник в Риека. Една година бях на тази позиция. Когато се върнах в България казах, че това не е моята позиция. Ако трябва ще играя в средата на терена. Старши треньорът определя кой и къде да играе”, допълни любимецът на Сектор Б Георги Иванов.

„Когато няма риба и ракът е риба”, допълни по въпроса Гонзо.

„Не ме интересуват головете, които вкарах по време на подготовката. Тези мачове са за вдигане на самочувствието ни. Важно е да влезем добре в първенството и двубоите, които ни предстоят. Няма никакво значение, кой е вкарал и кой не е. Трябва да забравим изминалия период, който беше физически труден. Сега идва по-сложното, а то е да гоним целите, които сме си поставили”, заяви Георги Иванов.

Централният нападател на Левски си пожела Андерлехт за съперник в Шампионската лига. „Няма непреодолими отбори, футбол е. Не знам как ще завършат мачовете, но съм сигурен, че Левски няма да се предаде”, завърши капитанът на вицешампионите.