Беконо и Котев в групата на ЦСКА, Гунглаугсон аут
Беконо и Котев в групата на ЦСКА, Гунглаугсон аут / netinfo
Спречкалите се в сряда вечер след тренировка Даниел Беконо и Кирил Котев не са санкционирани от треньорското ръководство с изваждане от групата. По всяка вероятност камерунецът ще застане като титуляр под рамката на армейската врата и Котев ще е на обичайното си място като централен бранител за мача на ЦСКА срещу Миньор Перник.

Двубоят е от 19:30 часа на стадион „Българска армия”. Феновете на шампионите пък отново няма да видят дебюта на едно от новите попълнения – исландеца Гарднар Гунлаугсон. Миналата седмица той бе освободен от лагера на тима поради спешната операция, претърпяна от неговата съпруга. Явно Пенев е преценил, че нападателят все още не е готов за дебют. Извън групата за пореден път остана и словенския национал Митя Морац.

Групата на ЦСКА за двубоя с Миньор: Даниел Беконо, Венцислав Велинов, Павел Виданов, Йордан Тодоров, Кирил Котев, Иван Иванов, Александър Бранеков, Фелипе Машадо, Ели Маркес, Тодор Янчев, Николай Чипев, Маркиньос, Удожи, Александър Тонев, Зе Руи, Здравко Лазаров, Евгени Йорданов, Мартин Тошев